Понуда на недвижности за продажба и изнајмување
Call Center: ++389 2 310 8877

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Се наоѓате : Почетна

ТОП ПОНУДА НА НЕДВИЖНОСТИ

Вид на имотот

GD35 - Полихроно - Грција
Продажна цена: 33.000,00€

Површина на недвижноста: 24m2
GD35 , Студио за продажба од 24 м2 на Касандра , Халкидики , во непосредна близина на Полихроно. Док, ...
Балкон, Базен, Двор, Панорамски поглед, Поглед на море, ...
GD3485 - Furka - Грција
Продажна цена: 19.000,00€

Површина на недвижноста: 25m2
GD3485 е aпартман , се наоѓа во малото место Скала Фурка, на западната страна од Касандра. &nbs, ...
Балкон, Двор, Поглед на ПАРК, ...
GD833 - Полихроно - Грција
Продажна цена: 27.000,00€
Продажна цена: 40.500,00€
Продажна цена: 46.500,00€

Површина на недвижноста: 32m2 Површина на недвижноста: 46m2 Површина на недвижноста: 36m2
GD833 , Студио за продажба од 32 м2  приземје,  46 m2 на кат 1 и  36 m2 на кат 2 , на, ...
Двор, Камин, Панорамски поглед, ...
GD1087 - Неа Скиони - Грција
Продажна цена: 47.000,00€
Продажна цена: 59.000,00€
Продажна цена: 77.000,00€

Површина на недвижноста: 40m2 Површина на недвижноста: 49m2 Површина на недвижноста: 50m2 Површина на недвижноста: 59m2
GD1087, се наоѓа на западниот дел од Касандра, Халкидики, во самото градче Неа Скиони, во близина на, ...
Балкон, Двор, Поглед на море, Панорамски поглед, Сигурносна врата, ...
HOLIDAY REAL ESTATE
SAVANA GROUP Orce Nikolov 20, 1000 Skopje, MK
Tel: ++389 2 310 8877 / 310 8876 mail: info@holidayrealestate.eu
Сите права се задржани